ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 25χρονος κατέβασε το παντελόνι του και έδειχνε σε ανήλικη τα γεννητικά του όργανα - Φόρεσε χειροπέδες και πέρασε την νύκτα στα κρατητήρια

ΛΕΜΕΣΟΣ: 25χρονος κατέβασε το παντελόνι του και έδειχνε σε ανήλικη τα γεννητικά του όργανα - Φόρεσε χειροπέδες και πέρασε την νύκτα στα κρατητήρια

Απίστευτο θράσος έχει ο 25χρονος από τη Λεμεσό.

Καταγγελία στην Αστυνομία προέβη γύρω στις 19:00 το βραδύ της Τρίτης 06/06, 17χρονη Ελληνοκύπρια εναντίον 25χρονου νεαρού.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, ήταν γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης 06/06 όταν ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, την πλησίασε όχημα που οδηγούσε 25χρονος ο οποίος σταμάτησε μπροστά της και πρόβηκε σε άσεμνη πράξη.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η ανήλικη, πρόκειται για πρόσωπο που πρόβηκε και σε άσεμνη πράξη εναντίον της κατά τον μήνα Φεβρουάριο.

Ο 25χρονος μόλις αντιλήφθηκε ότι η παραπονούμενη τον έβλεπε, τότε άνοιξε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Η ανήλικη βλέποντας τον 25χρονο προβαίνει στην πράξη αυτή, πήρε το κινητό της τηλέφωνο για να καλέσει την Αστυνομία και ακολούθως προσπάθησε να φωτογραφίσει τον νεαρό με τον τελευταίο να εγκαταλείπει το σημείο με το όχημα του.

Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση  γύρω στις 23:30 το βραδύ αφού προηγουμένως είχε εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Εντός της ημέρας (07/06) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top