Δήμαρχος Άγκυρας: «Πιστεύω ότι ίσως ήταν ένας τεχνητός σεισμός από ξένες δυνάμεις»

Δήμαρχος Άγκυρας: «Πιστεύω ότι ίσως ήταν ένας τεχνητός σεισμός από ξένες δυνάμεις»

Τεχνητός είναι ο σεισμός στο Αιγαίο, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Άγκυρας, Μελίχ Γκιοκτσέκ ο οποίος είπε πως πρέπει να διακριβωθεί εάν εκείνη την ώρα οποιοδήποτε πλοίο ξένης χώρας έκανε σεισμικές έρευνες στο Αιγαίο την ώρα του σεισμού.

Ο δήμαρχος Άγκυρας έγραψε στο twitter λίγο μετά το σεισμό: «Πιστεύω ότι ίσως ήταν ένας τεχνητός σεισμός. Δεν το λέω σίγουρα, αλλά είναι μία πολύ σοβαρή πιθανότητα και θα πρέπει να ερευνηθεί. Ήταν μήπως κάποιο πλοίο σεισμικών ερευνών κοντά στο επίκεντρο; Αν ναι, σε ποια χώρα ανήκει;», 

Ο Μελίχ Γκιογκσέκ αναφέρει πως γνωρίζουν ότι και παλαιότερα προετοίμαζαν κάτι τέτοιο οι γκιουλενιστές. 

Το Φεβρουάριο είχε ισχυριστεί ότι ο σεισμός που έγινε στα Δαρδανέλια ήταν σχέδιο σκοτεινών ξένων δυνάμεων προκειμένου να καταστραφεί η οικονομία της Τουρκίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.