Ο Λουκαΐδης του ΑΚΕΛ κάρφωσε το ΔΗΣΥ για προσπάθεια ακύρωσης του ΓεΣΥ

Ο Λουκαΐδης του ΑΚΕΛ κάρφωσε το ΔΗΣΥ για προσπάθεια ακύρωσης του ΓεΣΥ

Μίλησε για κόμμα που δεν ήθελε να υλοποιηθεί το ΓεΣΥ ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαίδης.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ από το βήμα της Βουλής έκανε αναφορά σε διάφορα γεγονότα τα οποία χαρακτήρισε ως νάρκες που τοποθετήθηκαν είτε από το ίδιο το Υπουργικό είτε από το κυβερνών κόμμα για να μην υλοποιηθεί το ΓεΣΥ.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε και στο tweet του κ. Παμπορίδη περί Ιούδα υποστηρίζοντας ότι βουλευτές του ΔΗΣΥ σε συνεργασία και με άλλους ήταν έτοιμοι να καταθέσουν τελευταία στιγμή τροπολογίες που θα ακύρωναν το ΓεΣΥ.

Θυμίζουμε πως από το πρωί της Παρασκευής 16/06, βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρία της Βουλής για ψήφιση το ΓεΣΥ υπό τη μορφή δύο νομοσχεδίων και ενός κειμένου κανονισμών.

Πρόκειται για τον περί Ίδρυσης Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Νόμο, τους περί Ίδρυσης Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Γενικούς) Κανονισμούς και τον περί Γενικού Συστήματος Υγείας (Τροποποιητικού) Νόμο, τα τρία θέματα που έχουν τοποθετηθεί πρώτα στην ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ασφυκτικό» πρέσινγκ σε Παπαδόπουλο από βουλευτές του ΔΗΣΥ στο αίθριο της Βουλής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μήλον της Έριδος ο Παύλος Μυλωνάς στην Βουλή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προβληματισμένος ο Παμπορίδης λίγο πριν από την ψήφιση του ΓεΣΥ – Οι Βουλευτές που τον στήριξαν στις ομιλίες τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έφτασε η μεγάλη μέρα του ΓεΣΥ – Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής τα δυο νομοσχέδια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE