LIFESTYLE

Τρέλανε το διαδίκτυο ο Λούης Πατσαλίδης – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του που προκάλεσε χαμό!

Τρέλανε το διαδίκτυο ο Λούης Πατσαλίδης – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του που προκάλεσε χαμό!

Γνωστός για την τρέλα του είναι ο παρουσιαστής του Alpha Κύπρου…

Συγκεκριμένα, ο Λούης Πατσαλίδης, ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό κλείσιμο για τη φετινή σεζόν, με ένα διαφορετικό live show.

Ο παρουσιαστής του «Λουης Night Show», θα κλείσει με ένα live show το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από το δημοτικό αμφιθέατρο Ιδαλίου με πάνω από χίλιους θεατές.

Καλεσμένοι του κύπριου παρουσιαστή στην τελευταία – για φέτος- εκπομπή, θα είναι αρκετά πρόσωπα από την Ελληνική Showbiz, όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Νίκο Γκάνο, αλλά και τον Κύπριο, Δήμο Μπέκε. Επίσης, θα συμμετέχει και η Τζώρζια Παναγή, για να κάνει κάποιο opening act.

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών του, ο παρουσιαστής, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι καλυμμένος απλά με ένα σεντόνι, ενώ όπως γράφει ο ίδιος, ετοιμάζεται για την τελευταία του εκπομπή. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top