ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πέταξαν» από το Νοσοκομείο γυναίκα καρκινοπαθή – Ξέσπασε η κόρη της στο διαδίκτυο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πέταξαν» από το Νοσοκομείο γυναίκα καρκινοπαθή – Ξέσπασε η κόρη της στο διαδίκτυο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν μπόρεσε να πιστέψει αυτό που συνέβηκε στην καρκινοπαθή μητέρα της, με αποτέλεσμα να προβεί σε καταγγελίες μέσω του Facebook.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της παραπονούμενης, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, αλλά λόγω του ότι ήταν σε προχωρημένο στάδιο, υπήρχε φόβος ότι θα γινόταν μετάσταση στον πνεύμονα, έτσι κρίθηκε πως έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.

Όπως υποστηρίζει η κόρη της καρκινοπαθούς γυναίκας, χάρη στον υπεύθυνο ιατρό της κλινικής μαστού κ. Χαραλάμπους ορίστηκε χειρουργείο άμεσα και της έσωσε τη ζωή. Η εγχείρηση όπως σημειώνει μαστεκτομής έγινε την Παρασκευή 23/6/2017 και βγήκε από το χειρουργείο γύρω στις 5.30  το απόγευμα.

Οι γιατροί έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους, και γι’ αυτό δεν προέκυψε κανένα παράπονο. Ωστόσο, όπως αναφέρει στην καταγγελία της η παραπονούμενη, στο χειρουργικό θάλαμο γυναικών τους ενημέρωσαν  πως η μητέρα της έχει ψυχιατρικά προβλήματα και έπρεπε να ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί μαζί της κατά τη διαμονή της εκεί και ζήτησαν να την δει και ψυχίατρος, αφού στο παρελθόν νοσηλεύτηκε και δύο φορές στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Λόγω αυτού, οι οικείοι της γυναίκας γνώριζαν καλά τον κίνδυνο που υπήρχε να κάνει κακό στον εαυτό της. Ωστόσο, δεν τους πίστεψαν και κρυφογελούσαν ειρωνικά, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Στις 2.30 τα χαράματα του Σαββάτου 24/6 άρχισαν να τους τηλεφωνούν να πάνε κατ´ επείγων να την ηρεμήσουν, αλλά αυτοί τους είπαν να μιλήσουν με ψυχίατρο γιατί εκείνοι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, χρειαζόταν ηρεμιστικά, συμπληρώνει η παραπονούμενη.

Όμως, αντί αυτού την άφησαν σε έξαρση, έβγαλε τις γάζες, τα σωληνάκια και η νοσοκόμα του ενημέρωσε πως καταμακελλεύτηκε.

Ώρες αργότερα μετά την επέμβαση έδωσαν με εξιτήριο στην γυναίκα που εγχειρίστηκε, χωρίς σωληνάκια για να βγαίνει το υγρό σε δοχείο με κίνδυνο να μολυνθεί, χωρίς αντιβίωση, χωρίς καμιά θεραπευτική αγωγή.

Όπως υποστηρίζει η παραπονούμενη, της την έφεραν στο πεζοδρόμιο και όταν ρώτησε «αν μολυνθεί τι γίνεται» η νοσοκόμα απλά ανασήκωσε τους ώμους της.

Έτσι, η παραπονούμενη προέβει στο συμπέρασμα ότι, ήθελαν άμεσα να την ξεφορτωθούν αντί να αντιμετωπίσουν με επαγγελματισμό την κατάσταση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top