Νιουκάστλ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος, σε μουσουλμανική γιορτή -6 τραυματίες, ανάμεσά τους 3 παιδιά

Νιουκάστλ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος, σε μουσουλμανική γιορτή -6 τραυματίες, ανάμεσά τους 3 παιδιά

Αυτοκίνητο έπεσε έξω από τζαμί στο Νιουκάστλ το μεσημέρι της Κυριακής 25/06 τραυματίζοντας 5 πεζούς.

Σύμφωνα με το BBC πιθανώς δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, ενώ η 42χρονη οδηγός συνελήφθη και ανακρίνεται.

Εξω από τον μουσουλμανικό χώρο λατρείας ήταν συγκεντρωμένες αρκετές οικογένειες, ενώ δεν είναι γνωστό ακόμη αν υπάρχουν θύματα.

Η Mirror αναφέρει πως ανάμεσα στους τραυματίες είναι και παιδιά, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινητού, με αποτέλεσμα να παρασύρει τους 5 πεζούς.

Στο χώρο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ελικόπτερο της οποίας ξεκίνησε αμέσως πτήσεις επάνω από την περιοχή.

Από iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE