Διπλοκάμπινο κίνδυνος-θάνατος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - VIDEO

Διπλοκάμπινο κίνδυνος-θάνατος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - VIDEO

Λίγες μέρες μετά το τριπλό θανατηφόρο της Λεμεσού, όταν συγκρούστηκαν δυο διπλοκάμπινα οχήματα σε σταυροδρόμι, θεάθηκε και το ιδίου τύπου όχημα της φωτογραφίας μας να παίζει κορώνα-γράμματα με τις ζωές ανθρώπων.

Συνεργάτης της ιστοσελίδας μας μάς ενημέρωσε ότι το Σάββατο (17/06) το εν λόγω διπλοκάμπινο κινείτο με ταχύτητα τουλάχιστον 120 χλμ την ώρα, ενώ έκανε και επικίνδυνο προσπέρασμα.

Το επιλήψιμο, σύμφωνα πάντα με τον συνεργάτη μας, δεν ήταν μόνο η μεγάλη ταχύτητα. Όπως μας πληροφόρησε σωλήνα που κουβαλούσε το εν λόγω όχημα εξείχε (περίπου 1,5 μέτρο) διαγώνια αριστερά.

Μάλιστα, μας παρουσίασε και οπτικό υλικό για του λόγου το αληθές.

Δείτε το VIDEO:

 

Δυστυχώς ούτε οι τραγικές ιστορίες συμπολιτών μας δεν είναι ικανές να μας νουθετήσουν σ΄ αυτό τον τόπο…

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.