Η αποστολή του Παναθηναϊκού – Έξω σημαντικός ποδοσφαιριστής!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού – Έξω σημαντικός ποδοσφαιριστής!

Χωρίς εκπλήξεις ή προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός, όπως αναμενόταν, έμεινε ο Τσάβες, καθώς δεν είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ειδικά σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, ενώ… παρέα θα του κάνουν οι εξίσου ανέτοιμοι Λουτσιάνο, Τζανδάρης. Παράλληλα, «κόπηκαν» και οι Άλτμαν (τιμωρημένος)-Αυλωνίτης (λόγους τακτικής).

Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε κανονικά τον Κουτρουμπή, αν και πιθανότατα το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα αποτελείται από τους Μολέδο-Κολοβέτσιο. Μία θέση «παίζεται» για το ένα «φτερό» της επίθεσης ανάμεσα στον Λουντ και τον «ανεβασμένο» Μουνιέ, με τον Φινλανδό να έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Πίσπας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE