ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σενάρια κόντρα στην Αλκή και το καθήκον του κόσμου!

Τα σενάρια κόντρα στην Αλκή και το καθήκον του κόσμου!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ Λάρνακας ενόψει του Σαββατιάτικου (28/10) παιχνιδιού κόντρα στην Αλκή Ορόκλινης, ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Λεωνίδου

Το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες δείχνει να βρίσκει τα πόδια του και πλέον μοναδικός στόχος η συνέχεια αυτού του σερί και η κατάκτηση των τριων πόντων κόντρα στην «Αθάνατη». Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι και δεν παραπλανά κανένα το γεγονός πως τα τελευταία παιχνίδια η Αλκή δεν έχει καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει ο αγώνας να αντιμετωπιστεί με την δέουσα προσοχή και να μην υποτιμηθεί σε κανένα σημείο ο αντίπαλος.

Σενάρια ενόψει Αλκής

Ασφαλείς προβλέψεις δεν μπορούν να γινούν, καθώς ο Βάσκος τεχνικό αρέσκεται στο να κάνει αλλαγές. Υπάρχει και το σενάριο να διατηρήσει το 4-1-4-1 που χρησιμοποίησαι και στο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα, αλλά και να επιλέξει σύστημα με τρεις πίσω στην άμυνα. Ως προς τα πρόσωπα η επιστροφή των Λαρένα και Τρισκόφσκι μεταφράζεται και σε αλλαγές στην πρηγούμενη αρχική ενδεκάδα, καθώς αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι περισσότερο από απαραίτητοι για την ΑΕΚ (το λένε οι αριθμοί άλλωστε). Με κάθε επιφύλαξη αναμένεται ο Πάμπλο να είναι κάτω από τα δοκάρια, και σε περίπτωση που διατηρηθούν οι τέσσερις στην άμυνα αριστερά θα είναι ο Αντωνιάδης, δεξιά ο Νέλσον και το κεντρικό δίδυμο θα αποτελούν οι Μοίσοφ και Καταλά. Μοναδικός κόφτης θα είναι ο Λαμπάν (με Δόξα δεν ήταν βασικός), ενώ μπροστά του σε τετράδα θα είναι οι Λαρένα και Χέφελ στο κέντρο ενώ δεξιά ο Τρισκόφσκι (ίσως να ξεκουράσει τον Ακοράν). Αριστερά θα κινείται ο Τέτε. Μοναδικός προωθημένος ο Φλοριάν. Στο σενάριο του 3-5-2 θα δούμε τον Πάμπλο κάτω από το τέρμα, τους Μοίσοφ, Καταλά και Αντωνιάδη στην τριάδα της άμυνας, ενώ στην πεντάδα του κέντρου θα έχουμε τους Λαρένα, Χέφελ και Λαμπάν στον άξονα ενώ αριστερά θα είναι ο Τέτε. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Ακοράν και οι δυο προωθημένοι θα είναι οι Τολεμές και Τρίσκο. Επίσης ο Μπόλιεβιτς είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα και δεν αποκλείεται να διατηρηθεί στην ενδεκάδα. Να θυμίσουμε πως εκτός αποστολής έμειναν οι Τομάς, Τρουγιόλς, Μουρίγιο, Παναγίδης, Μιχαήλ και Τούμπας.

Το καθήκον των οπαδών

Όσο αφορά το κεφάλαιο κόσμος, το ματς είναι τοπικό ντέρμπι και σε ένα γήπεδο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Ο κόσμος θα πρέπει να δώσει το παρόν του, να σπρώξει την ΑΕΚ στην τέταρτη διαδοχική νίκη που θα την κρατήσει μόνη στην κορυφή σε περίπτωση απωλειών της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με την Ομόνοια (έχουν και οι δυο ομάδες από 19 πόντους) και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top