ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η νίκη ψυχολογίας κόντρα στον Ολυμπιακό και η συνέχεια!

Η νίκη ψυχολογίας κόντρα στον Ολυμπιακό και η συνέχεια!

Η ηρεμία επανήλθε στην ΑΕΛ μετά την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (3-0 στο Τσίρειο) και όλοι βλέπουν την συνέχεια και το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή (29/10) που θα γίνει στο ΓΣΖ στην Λάρνακα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Λεωνίδου

Για πρώτη φορά στη σεζόν η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε τρια γκολ και είναι κάτι σημαντικό για την συνέχεια. Μετά και την ήττα από την Ομόνοια στο ΓΣΠ η νίκη ήταν απαραίτητη και το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και να κοιτάξει με αισιοδοξία τα επόμενα ματς. Συνέχεια λοιπόν για τους Λεόντες με το ματς κόντρα στον Ερμή να είναι προ των πυλών.

Δίχως καμία αμφιβολία η ΑΕΛ θα πάει στο ΓΣΖ και δεν πρέπει να κοιτάξει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Μια ομάδα με τους στόχους της ΑΕΛ οφείλει κάθε παιχνίδι να το κερδίζει, ειδικά σε αυτά που θεωρείται φαβορί. Εκτός από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Μπενίτεθ, Αβραάμ και Ντόσα με τους υπόλοιπους να βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Πορτογάλου προπονητή.

Ο κόσμος στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πιστεύει στην ομάδα όμως θα πρέπει να δίνει περισσότερο το παρόν του στις κερκίδες για να στηρίξει έμπρακτα τις προσπάθειες των παιχτών της ΑΕΛ. Θα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές όμως να τους ωθήσουν με την απόδοσή τους να πάνε στο γήπεδο και έτσι όλοι μαζί να προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τους στόχους που έθεσαν από την αρχή της χρονιάς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top