ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα πλάνα του Πάμπου ενόψει Ανόρθωσης και η φετινή παράδοση στα ντέρμπι!

Τα πλάνα του Πάμπου ενόψει Ανόρθωσης και η φετινή παράδοση στα ντέρμπι!

Όλα έτοιμα στην Ομόνοια για το αυριανό (28/10) ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Ποιες απουσίες υπάρχουν, τα πλάνα του Πάμπου και το κεφάλαιο κόσμος.

Ρεπορτάζ:Γιώργος Λεωνίδου

Η Ομόνοια μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε κόντρα σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα επιδιώκει να… τριτώσει το καλό και να καλύψει χαμένο έδαφος που έχασε ελέω των βαθμολογικών απωλειών που είχε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως, είναι ντέρμπι και μάλιστα κόντρα στην αήττητη και πρωτοπόρο του πρωταθλήματός Ανόρθωση και αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μοναδική απουσία ο Μαδούρο για την Ομόνοια. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Όσο αφορά την πρόβλεψη που μπορεί να γίνει για την αρχική ενδεκάδα και για τα πλάνα του κύριου Χριστοδούλου, σίγουρα κρατάμε μια πισινή όμως το επικρατέστερο σενάριο είναι το 4-2-2. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Φελτχούιζεν, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τζαΐλσον Αραούχο, στο αριστερό ο Κάντε (ήταν καλός σε αυτή τη θέση με ΑΕΛ και Σαλαμίνα) ενώ το αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κατελάρης και Γουίλιαμ (πιθανό να χρησιμοποιηθεί ο Φαμπρίτσιο). Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Άλεξ Σοάρες και Μαργκάσα και επιτελικός ο Κανού. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα κινείται ο Αντόνια (ο Χριστοφή δεν έχει αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του για να αντεπεξέλθει σε τέτοιο ρυθμό) και στο αριστερό ο Λεάντρο Γκονζάλεζ (εξέτησε την ποινή του κόντρα στην Σαλαμίνα και είναι ξεκούραστος) ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Ο κόσμος του Τριφυλλιού αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο ΓΣΠ, κάτι που άλλωστε έχει κάνει και άλλες φορές. Έχουν ζεσταθεί για τα καλά οι οπαδοί της Ομόνοιας με τις δυο σερί νίκες της ομάδας τους και θα είναι εκεί για να σπρώξουν το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου προς την νίκη. Εξάλλου η μέρα (Σάββατο) και η ώρα (18:00) προσφέρεται για μαζική παρουσία. Η Ομόνοια φέτος έπαιξε δυο ντέρμπι (με ΑΕΚ και ΑΕΛ), όλα εντός, και μάλιστα σημείωσε ισάριθμες νίκες. Στο ΓΣΠ στα ντέρμπι φαίνεται πως αποκτά άλλη δυναμική το τριφύλλι.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top