ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με «buzzer beater» του Παππά «έλιωσε» την Φενέρ (video)

Με «buzzer beater» του Παππά «έλιωσε» την Φενέρ (video)

Με ηγέτη τον Νίκο Παππά, που πέτυχε 24 πόντους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 70-68 της κατόχου του τίτλου Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

To ματς:

Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε πολύ καλά στην αναμέτρηση και με 2/2 τρίποντα από τους Γουόναμεϊκερ και Μέλι πήρε γρήγορα τα ηνία του αγώνα (5-10 στο 4′). Ο Παναθηναϊκός, όμως, με το Καλάθη να αναλαμβάνει το σκοράρισμα της ομάδας μάζεψε γρήγορα την διαφορά και με την βοήθεια των Ρίβερς και Ντενμον πέρασε για πρωτη φορά μπροστά στο 9′ με 19-17. Η Φενέρ όμως με 4 αναπάντητους πόντους στο τέλος της περιόδου ξαναπέρασε μπροστά με 19-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η τουρκική ομάδα «χτύπησε» τους «πράσινους» μέσα στην ρακέρα τους με τον Γιάν Βέσελι και με ένα σερί 7-0 μετέτρεψε το 24-25 στο 13′ σε 24-32 στο 15′. Οι «πράσινοι» ,όμως, αντέδρασαν και με δύο συνεχόμενα τρίποντα από Λεκαβίτσιους και Γκέμπριελ μείωσαν και πάλι στο καλάθι (30-32). Η ευστοχία όμως των παικτών του Ομπράντοβιτς από την περιφέρεια (5/7 τρίποντα) τους έστειλε στα αποδυτήρια με … αέρα 8 πόντων (36-44).

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος στην άμυνα, δέχθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο μόλις 11 πόντους, και με τον Παππά να παίρνει το όπλο του στην επίθεση κατάφερε να μειώσει στους (53-55 στο 30΄). Η «σκυλίσια» άμυνα του «τριφυλλιού» συνεχίστηκε και στην τέταρτη περίοδο και με καλάθι και φάουλ του Παππά πέρασε μπροστά με 67-66 1 λεπτό πριν την λήξη. Ο Ντατόμε με 2/2 βολές έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους πρωταθλητές Ευρώπης αλλά ο Παππάς με ένα τρομερό τρίποντο 2″ πριν την λήξη έδωσε την νίκη στους «πράσινους».

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 36-44, 53-55, 70-68.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 6 (1), Ρίβερς 5 , Παππάς 24 (2), Ντένμον 3 (1), Γκιστ 5 , Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους 3 (1), Γκάμπριελ 3 (1), Όγκαστ, Λοτζέσκι 3 (1), Καλάθης 12 , Αντετοκούνμπο 6.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Τόμπσον 4, Μέλι 14 (2), Μαχμούτογλου, Ουάναμεϊκερ 14 (2), Σλούκας 6 , Νάναλι, Γκούντουριτς 2, Βέσελι 15, Ντουβερίογλου, Ντατόμε 13 (3).

Δείτε το video:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top