ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σβηστά» την Μπολόνια και χωρίς Μανωλά και Τοροσίδη (video)

«Σβηστά» την Μπολόνια και χωρίς Μανωλά και Τοροσίδη (video)

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Μπολόνια στο «Ολίμπικο» για την 11η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Βασίλης Τοροσίδης και Κώστας Μανωλάς.

Το γκολ που έκρινε την αποψινή αναμέτρηση σημείωσε ο Ιταλοαιγύπτιος διεθνής επιθετικός Στεφάν Ελ Σαραούι στο 33ο λεπτό, με ωραίο αριστερό βολέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του 21χρονου κεντρικού μέσου Λορέντσο Πελεγκρίνι, επιτρέποντας στην ομάδα του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκι να πλησιάσει στους τέσσερις πόντους τις Γιουβέντους και Νάπολι, οι οποίες συγκατοικούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο από τους περυσινούς φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, και αφήνοντας τους «ροσομπλού» 11ους, με 14 βαθμούς.

 

Πηγή: www.sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top