
Στην αρχή του δευτέρου μέρους, δεν είχαμε πολλές αλλαγές στο ρυθμό, με τους δύο προπονητές να εμπιστεύονται τους ποδοσφαιριστές του πρώτου μισού. Ο Ερμής πέτυχε τέρμα που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Συγκεκριμένα, εκτέλεσε φάουλ ο Μάρτινιουκ, κεφαλιά του Πατσέκο και στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός είδε σωστά και «σήκωσε» σημαία.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ ταρακουνήθηκε και δημιούργησε ρήγματα με Λεόνσο και Μέσκα, αλλά δεν είχαν ιδιαίτερα αποτελέσματα. Ο ρυθμός έπεσε, ευκαιρίες δε δημιουργούνταν εύκολα μπροστά στα «καρέ» των πορτιέρο, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να περνά στον αγωνιστικό χώρο ο Αντρέας Αβραάμ, και ο Μικέλ Αρουαμπαρένα!
Από εκεί και έπειτα, το παιχνίδι στα τελευταία του λεπτά απέκτησε «άγρια ομορφιά» με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Αυτό, το πέτυχε η ΑΕΛ με τον Ισπανό επιθετικό της. Πιο αναλυτικά, ο Αβραάμ εκτέλεσε το φάουλ και ο Αρουαμπαρένα με κεφαλιά από κοντά (87΄) σκόραρε και έστειλε στον έβδομο ουρανό τους φιλάθλους των «λεόντων». Στις καθυστερήσεις, ο Μάριος Ηλία βγήκε μόνος και προσπάθησε να νικήσει τον Αραμπατζή για δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ερμής από τη πλευρά του πέρασε μπροστά, «γέμισε» την περιοχή του Βοζίνια, αλλά το 0-1 ήταν το τελικό σκορ.

Επόμενη δοκιμασία για τους γηπεδούχους διεξάγεται μέσα στο «Αμμόχωστος» κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα που «καίγεται», ενώ οι Λεμεσιανοί υποδέχονται στο Τσίρειο στάδιο την ευχάριστη έκπληξη που «ακούει» στο όνομα… Αλκή!
Οι συνθέσεις:
Ερμής Αραδίππου (Παναγιώτου):
Αραμπατζής, Ψάλτης (83′ Ζαχάρια), Τσίνα, Ιμερέκοφ, Χριστοφή, Ταραλίδης, Πατσέκο (62′ Ουίκς), Κωνσταντίνου, Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα, Τσούμου (72′ Γεωργιάδης)
ΑΕΛ (Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Αϊρόσα, Μιτρέα, Γουίλερ, Τεϊξέιρα, Σοάρες, Φιντέλις, Λεάντρο Σίλβα, Μέσκα (64′ Αβραάμ) , Σάσι (82′ Ηλία), Λεόντσο (73′ Αρουαμπαρένα).
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com