Πληροφορίες: Έτσι πήρε το «ok» της UEFA η νεόκτιστη Αρένα

Πληροφορίες: Έτσι πήρε το «ok» της UEFA η νεόκτιστη Αρένα

Ούτε ένα χρόνο ζωής δεν έχει συμπληρώσει το ΑΕΚ Αρένα, με τα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη για την ολοκλήρωση όλων των φάσεων, όμως στην ΑΕΚ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Αυτό που πέτυχε η ομάδα της Λάρνακας με την άδεια που πήρε από την ΟΥΕΦΑ να φιλοξενεί αγώνες μέχρι και τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το θέμα είναι πως το πέτυχε, αφού μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι μέχρι το δεύτερο προκριματικό θα μπορούσε να παίξει εκεί.

Το ThemaSports έψαξε το όλο θέμα και έχει τις απαντήσεις.

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λίνκολν στο γήπεδο υπήρχε επιθεωρητής της ΟΥΕΦΑ ο οποίος δεν άφησε τίποτα στην τύχη και κατέγραψε κάθε λεπτομέρεια.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE