Πληροφορίες: Έτσι πήρε το «ok» της UEFA η νεόκτιστη Αρένα

Πληροφορίες: Έτσι πήρε το «ok» της UEFA η νεόκτιστη Αρένα

Ούτε ένα χρόνο ζωής δεν έχει συμπληρώσει το ΑΕΚ Αρένα, με τα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη για την ολοκλήρωση όλων των φάσεων, όμως στην ΑΕΚ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Αυτό που πέτυχε η ομάδα της Λάρνακας με την άδεια που πήρε από την ΟΥΕΦΑ να φιλοξενεί αγώνες μέχρι και τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το θέμα είναι πως το πέτυχε, αφού μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι μέχρι το δεύτερο προκριματικό θα μπορούσε να παίξει εκεί.

Το ThemaSports έψαξε το όλο θέμα και έχει τις απαντήσεις.

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λίνκολν στο γήπεδο υπήρχε επιθεωρητής της ΟΥΕΦΑ ο οποίος δεν άφησε τίποτα στην τύχη και κατέγραψε κάθε λεπτομέρεια.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE