Πληροφορίες: Έτσι πήρε το «ok» της UEFA η νεόκτιστη Αρένα

Πληροφορίες: Έτσι πήρε το «ok» της UEFA η νεόκτιστη Αρένα

Ούτε ένα χρόνο ζωής δεν έχει συμπληρώσει το ΑΕΚ Αρένα, με τα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη για την ολοκλήρωση όλων των φάσεων, όμως στην ΑΕΚ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Αυτό που πέτυχε η ομάδα της Λάρνακας με την άδεια που πήρε από την ΟΥΕΦΑ να φιλοξενεί αγώνες μέχρι και τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το θέμα είναι πως το πέτυχε, αφού μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι μέχρι το δεύτερο προκριματικό θα μπορούσε να παίξει εκεί.

Το ThemaSports έψαξε το όλο θέμα και έχει τις απαντήσεις.

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λίνκολν στο γήπεδο υπήρχε επιθεωρητής της ΟΥΕΦΑ ο οποίος δεν άφησε τίποτα στην τύχη και κατέγραψε κάθε λεπτομέρεια.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE