Πληροφορίες: Έτσι πήρε το «ok» της UEFA η νεόκτιστη Αρένα

Πληροφορίες: Έτσι πήρε το «ok» της UEFA η νεόκτιστη Αρένα

Ούτε ένα χρόνο ζωής δεν έχει συμπληρώσει το ΑΕΚ Αρένα, με τα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη για την ολοκλήρωση όλων των φάσεων, όμως στην ΑΕΚ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Αυτό που πέτυχε η ομάδα της Λάρνακας με την άδεια που πήρε από την ΟΥΕΦΑ να φιλοξενεί αγώνες μέχρι και τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το θέμα είναι πως το πέτυχε, αφού μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι μέχρι το δεύτερο προκριματικό θα μπορούσε να παίξει εκεί.

Το ThemaSports έψαξε το όλο θέμα και έχει τις απαντήσεις.

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λίνκολν στο γήπεδο υπήρχε επιθεωρητής της ΟΥΕΦΑ ο οποίος δεν άφησε τίποτα στην τύχη και κατέγραψε κάθε λεπτομέρεια.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE