ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τουλάχιστον σε 16 υποθέσεις διαρρήξεων φαίνεται να εμπλέκονται οι δύο που συνελήφθησαν μετά την καταδίωξη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τουλάχιστον σε 16 υποθέσεις διαρρήξεων φαίνεται να εμπλέκονται οι δύο που συνελήφθησαν μετά την  καταδίωξη

Τα δύο πρόσωπα ηλικίας 37 και 41 χρόνων που συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 10/7 με βάση μαρτυρία που προέκυψε φέρεται να εμπλέκονται σε 16 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, μεταξύ των ημερομηνιών 11 Ιανουαρίου και 10 Ιουλίου, 2017.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας η σύλληψη των δύο, ήταν επεισοδιακή. Δείτε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν «λαβράκι» από την καταδίωξη – Γνωστά πρόσωπα στην Αστυνομία οι δυο συλληφθέντες Παραθέτοντας τα γεγονότα, η Αστυνομία αναφέρει ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, από περίπολο του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, να κινείται σε δρόμο στη Λεμεσό. Λόγω του ότι το αυτοκίνητο, ομοίαζε με όχημα το οποίο αναζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει. Στην προσπάθεια του αυτή, υπέπεσε σε διάφορα τροχαία αδικήματα, όπως η παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και η οδήγηση στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο τα άλλα διερχόμενα οχήματα. Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος, για να διαπιστωθεί ότι οδηγός ήταν ο 37χρονος και συνοδηγός ο 41χρονος. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια τρία φανάρια, ένα ζευγάρι γάντια, μια κουκούλα και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: Τρέχουν οι διαδικασίες για την δίκη σε β΄ βαθμό - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η παραγγελία του Αρείου Πάγου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Νέα άφιξη μεταναστών: Πού εντοπίστηκαν - Σε κινητοποίηση οι Αρχές  



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top