ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα μάτια στραμμένα στην Αυστρία

Τα μάτια στραμμένα στην Αυστρία

> style="text-align: justify"> >

Η προσεχώς αντίπαλος της ΑΕΛ Αούστρια Βιέννης, έχει αγώνα το απόγευμα της Παρασκευής (14/7 – 18:30), καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την EBREICHSDORF, στα πλαίσια του πρώτου γύρου του κυπέλλου Αυστρίας.

Μπορεί η ΑΕΛ με την νίκη της να μην «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση με την Πρόγκρες, όμως όλοι ευελπιστούν ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το έργο τους την ερχόμενη Πέμπτη και θα πάρουν την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λίγκ.

Πάντως το πιο πιθανόν το ματς της Αούστριας για το κύπελλο Αυστρίας θα το παρακολουθήσουν άτομα της Λεμεσιανής ομάδας, έτσι ώστε να καταγράψουν τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία της επόμενης αντιπάλου της ΑΕΛ.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top