ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η θέση της Αστυνομίας για την καταγγελία της Έφης Ξάνθου

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η θέση της Αστυνομίας για την καταγγελία της Έφης Ξάνθου

Την θέση της εκφράζει η Αστυνομία αναφορικά με την καταγγελία της αντιπροέδρου των Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, Έφης Ξάνθου, για πυροβολισμούς σε κατοικημένη περιοχή στον Στρόβολο.

Συγκεκριμένα σε επικοινωνία που είχαμε με τον βοηθό υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας Στέλιο Στυλιάνου, μας σημείωσε ότι «η σχετική καταγγελία αφορά υποψία πολίτη για φερόμενη θανάτωση περιστεριού με την χρήση όπλου σε κατοικημένη περιοχή. Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες». Η Αστυνομία με αφορμή το εν λόγω περιστατικό ενημερώνει πως οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με την Αστυνομία μέσω της γραμμής του πολίτη που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, αλλά και χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας, που είναι το facebook και το twitter. Επιπλέον, μπορούν άμεσα να καταγγείλουν κάτι μέσω της εφαρμογής (app) και συγκεκριμένα στην κατηγορία "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ". Υπενθυμίζουμε ότι η αντιπρόεδρος των Οικολόγων έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Τα χάπια μου! Την περασμένη Κυριακή 9 Ιουλίου ακούστηκαν πυροβολισμοί σε πυκνοκατοικημένη περιοχή Στροβόλου. Έγινε καταγγελία και τηλεφωνικός και γραπτώς (εμαιλ στο γενικό της αστυνομίας γιατί άκουσον άκουσον δεν έχουν οι αστυνομικοί σταθμοί εμαιλ για να χρησιμοποιεί το κοινό!) αλλά ακόμη η αστυνομία θα πάει να το διερευνήσει! #BananaRepublic Αστυνομία Κύπρου Cyprus Police Academy Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροβολισμούς στον Στρόβολο και ολιγωρία της Αστυνομίας καταγγέλλει ανώτερο στέλεχος των Οικολόγων

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top