LIFESTYLE

Ο Βασάλος απαντά για πρώτη φορά στην Κύπρια Marierose και στην Βασιλική!

Ο Βασάλος απαντά για πρώτη φορά στην Κύπρια Marierose και στην Βασιλική!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει χαρακτηριστεί ως το καλό παιδί, ο ωραίος και ο καρδιοκατακτητής του Survivor. Όμως κάποιες κυρίες κακοκάρδησε... και δεν φαίνεται να το μετανιώνει.

Όσο βέβαια ο «Μαχητής» ήταν μέσα στο παιχνίδι, με χαμηλό προφίλ και χωρίς να προκαλεί στη ζωή εκτός Survivor είχαν μπει στο ρινγκ και διεκδικούσαν το τίτλο της «συντρόφου». Οι γυμνάστριες και συναθλήτριές του στο bodybuilding Βασιλική Αγγιανοπούλου και Marierose Ταρκμανιάν απασχόλησαν τα μέσα και τα social media με τη σχέση τους με τον Κωνσταντίνο με τη δεύτερη να ποστάρει στα social media ακόμα και τις συνομιλίες τους για να αποδείξει το αυτονόητο, ότι δεν φαντάστηκε την σχέση της με τον Βασάλο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μέχρι στιγμής δεν είχε απαντήσει ευθέως σε όλα όσα συνέβαιναν ερήμην του προτιμούσε να σιωπά και να δηλώνει μόνος. Σε συνέντευξή του όμως στο Thema People και στη Γεωργία Παπαδημητρίου εξήγησε πως δεν του ήταν ευχάριστο αυτό που συνέβη, τουναντίον. «Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση αυτή με στεναχώρησε. Δεν θα έπρεπε να γίνει. Αλλά ο καθένας λειτουργεί με το δικό του σκεπτικό. Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω μου. Γενικά δεν ασχολούμαι με το θέμα. Έχω να ασχοληθώ με τόσα ευχάριστα πράγματα στη ζωή μου που δεν μπορώ να ξοδεύω τον χρόνο μου σε αυτά», είπε. Τα δημοσιεύματα βέβαια του «χρεώνουν» διάφορες συντρόφους από τη στιγμή που βγήκε από το Survivor. Τι απαντά σε αυτά ο Κωνσταντίνος Βασάλος; «Κάθε μέρα μου χρεώνουν και μία διαφορετική κοπέλα. Εγώ πάλι αναζητώ μια κοπέλα που να έχει προσωπικότητα. Σίγουρα κοιτάζω την εμφάνιση, αλλά δεν στέκομαι σε αυτή. Δεν είμαι τόσο ρηχός. Το θέμα είναι να υπάρχει συνεννόηση και μέσα από μια σχέση να γίνεις καλύτερος άνθρωπος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top