ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Στην δημοσιότητα το «Πόθεν Έσχες» του Γιώργου Περδίκη

Στην δημοσιότητα το «Πόθεν Έσχες» του Γιώργου Περδίκη

Το ποσό των 208 χιλιάδων ευρώ από καταθέσεις σε πιστωτικά ιδρύματα και ακίνητα αξίας 676,300 ευρώ, είναι η περιουσία του ζεύγους Περδίκή, σύμφωνα με το «Πόθεν Έσχες» του βουλευτή των Οικολόγων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», βάσει των στοιχείων που κατατέθηκαν, ο κ. Περδίκης διαθέτει καταθέσεις ύψους 104 χιλιάδων ευρώ, ενώ ισόποσες καταθέσεις διαθέτει και η σύζυγός του. Ως προς την ακίνητη περιουσία, ο κ. Περδίκης, διαθέτει περιουσίας 336,300 ευρώ, ενώ η σύζυγός του, 340 χιλιάδες ευρώ, με βάση τη γενική απογραφή του 2013. Σημειώνεται ότι, τόσο ο βουλευτής των Οικολόγων όσο και η κα. Παναρέτου, δεν βαρύνονται από τραπεζικά δάνεια. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση των Οικολόγων, το «Πόθεν Έσχες» του Προέδρου του Κινήματος και της συζύγου του, κατατέθηκε την Πέμπτη 27/7, στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top