ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό λέγεται για Σόουζα! Τι συμβαίνει τελικά…;

Αυτό λέγεται για Σόουζα! Τι συμβαίνει τελικά…;

> style="text-align: justify"> >

Ένα σήριαλ που δεν έχει τέλος φαίνεται να είναι αυτό με πρωταγωνιστή τον νυν ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, πρώην της ΑΕΛ, Λούκας Σόουζα.

Ο πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέας Σοφοκλέους, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (08-08) στην οπαδική ιστοσελίδα, anatoliki.com, δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το θέμα που εδώ και καιρό απασχολεί τους γαλαζοκίτρινους.

«Είμαστε στα δικαστήρια και περιμένουμε τη FIFA να επιδικάσει το ποσό που δικαιούμαστε», επισήμανε ο Ανδρέας Σοφοκλέους ερωτηθείς για το θέμα Λούκας Σόουζα.

Ο παίκτης, πάντως, ακόμη δεν έχει ακόμη αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Είχε ακολουθήσει κάποιο ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ενώ τον τελευταίον καιρό προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά ακόμη δεν αγωνίστηκε.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top