Πρόβα τζενεράλε…και ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα

Πρόβα τζενεράλε…και ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα

Η Ανόρθωση το βράδυ του Σαββάτου (20:00) θα φιλοξενήσει τον Άρη Λεμεσού σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί μπροστά από τον κόσμο της «Κυρίας», με τους φίλους της Βαρωσιώτικης ομάδας να είναι έτοιμοι να δώσουν το παρόν τους.

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα έχουν άλλη μια τελευταία ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα του Ρόνι Λέβι στην τελευταία της πρόβα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, και θα προσπαθήσουν κι αυτή με την σειρά τους να ντοπάρουν για τα καλά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, έτσι ώστε σε μια βδομάδα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα να πάρουν την νίκη και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για τη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον συζύγό της - Η κατάσταση της υγείας της

Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για τη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον συζύγό της - Η κατάσταση της υγείας της

Πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 46χρονης που τραυματίστηκε το πρωί όταν ο 55χρονος σύζυγός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, την πυροβόλησε, ενώ ακολούθως ο ίδιος έθεσε τέρμα στη ζωή του, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει δοθεί από την Αστυνομία. 

BEST OF TOTHEMAONLINE