Παίρνει Τουρέ, δεν ρισκάρει με Κανού

Παίρνει Τουρέ, δεν ρισκάρει με Κανού

Μπορεί ο Μπλατί Τουρέ να ειδοποιήθηκε πως θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού (δείτε ΕΔΩ), όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (13/08, 19:00).

Λογικά, θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αφρικανός μέσος, όμως βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.

Από την άλλη, ούτε αυτή τη φορά είναι στην αποστολή ο Ρουμπενίλσον Κανού, ο οποίος αποτελεί ίσως την πιο ηχηρή μεταγραφή της Ομόνοιας το φετινό καλοκαίρι.

Είναι ο μοναδικός παίκτης του «τριφυλλιού» που δεν θα πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής μετά την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία, λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.