ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φόνος τα ξημερώματα – Επιτέθηκε σε ζεύγος με μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμα τους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φόνος τα ξημερώματα – Επιτέθηκε σε ζεύγος με μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμα τους

Υπόθεση φόνου εξετάζει η Αστυνομία, μετά από συμπλοκή και μαχαιρώματα εναντίον ζεύγους από την Σρι Λάνκα, που διέμενε στον Άγιο Δομέτιο.

Του Χρίστος Ζήνωνος Διαβάστε νεώτερη ενημέρωση: Προσωπικές διαφορές η αιτία του φονικού στον Άγιο Δομέτιο - Επτά μαχαιριές κατά του θύματος Γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής ( 27/8), μεταφέρθηκαν βαριά τραυματίες, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ζεύγος από τη Σρι Λάνκα μετά από χτυπήματα από μαχαίρι. Ο άνδρας μερικές ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του ενώ η κατάσταση της γυναίκας κρίνεται ως σοβαρή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ThemaOnline, το ζεύγος βρισκόταν στο διαμέρισμα του με τρίτο πρόσωπο όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξεκίνησε συμπλοκή μεταξύ των 3. Το τρίτο πρόσωπο, φαίνεται να επιτέθηκε στο ζεύγος τραυματίζοντας τους με μαχαίρι. Ο δράστης μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος, ενώ η Αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση. *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top