ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πολύ ακριβά θα... πληρώσουν οι οκτώ εκ των δέκα κατηγορούμενων Ανορθωσιατών - Πολύ υψηλή εγγύηση

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πολύ ακριβά θα... πληρώσουν οι οκτώ εκ των δέκα κατηγορούμενων Ανορθωσιατών - Πολύ υψηλή εγγύηση

Πολύ ακριβά θα το πληρώσουν οι οκτώ από τους δέκα υπόπτους που φέρονται να έχουν εμπλοκή στα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης (23/08).

Δεν αναφερόμαστε σε ενδεχόμενη ποινή τους από το δικαστήριο, αλλά στο ποσό εγγύησης που έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Συγκεκριμένα, οι 8 κατηγορούμενοι από τους 10 συνολικά θα κληθούν να καταθέσουν εγγύηση 10.000 ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, να καταθέσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Παράλληλα τα ονόματά τους θα τοποθετηθούν στο στοπ λιστ, ενώ τέλος κάθε Κυριακή μεταξύ των ωρών 08:00 – 12:00 θα είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στους αστυνομικούς σταθμούς των περιοχών όπου διαμένουν. Οι άλλοι δυο εκ των 10 συλληφθέντων, θα καταθέσουν εγγύηση 2,500 ευρώ, ενώ θα παρουσιάζονται κάθε Κυριακή μεταξύ των ωρών 08:00 – 12:00 στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής τους. Εναντίον και των 10 έγινε καταχώρηση υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το πρωί της Δευτέρας (28/08). Τέσσερις εξ αυτών δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν, ενώ δυο δεν απάντησαν στις κατηγορίες. Για τους δυο τελευταίους το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 15 Σεπτεμβρίου (10:00) προκειμένου να δώσουν απάντηση, ενώ σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους οκτώ οι υποθέσεις τους ορίστηκαν στις 20 και 23 Οκτωβρίου για ακρόαση. Οι κατηγορούμενοι είναι ηλικίας από 19 εώς και 30 ετών, ενώ κατάγονται από Λάρνακα, Αραδίππου, Δρομολαξιά, Λιοπέτρι Παλαιχώρι και Αγγλισίδες. Για όλους τους κατηγορoύμενους το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού τους σε αθλητικούς χώρους στους οποίους διεξάγεται ποδοσφαιρικός αγώνας ή άλλη αθλητική εκδήλωση που συμμετέχει η Ανόρθωσ. Επιπλέον θα είναι υποχρεωμένοι κατά τη διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα της Ανόρθωσης, να παρουσιάζονται και να παραμένουν στο αστυνομικό τμήμα της περιφέρειάς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE