ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιουσιακά στοιχεία Αβέρωφ Νεοφύτου: Καταχρεωμένος και με 854 ευρώ καταθέσεις στις τράπεζες - ΕΓΓΡΑΦΑ

Περιουσιακά στοιχεία Αβέρωφ Νεοφύτου: Καταχρεωμένος και με 854 ευρώ καταθέσεις στις τράπεζες - ΕΓΓΡΑΦΑ

Το πόθεν έσχες των κρατικών αξιωματούχων είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας (4/9) συμπεριλαμβανομένου όλων των βουλευτών και πολιτικών αρχηγών.

Επιμέλεια: Tάσος Χριστοδούλου Αναφορικά με τα περιουσιακά στοιχεία του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, όπως αυτά δημοσιοποιήθηκαν, ξεχωρίζουν οι ελάχιστες καταθέσεις που διατηρεί σε τραπεζικά ιδρύματα σε αντιδιαστολή με τα μεγάλα του χρέη, καθώς επίσης και η πολλών εκατομμυρίων ακίνητη του περιουσία. Συγκεκριμένα, οι καταθέσεις του προέδρου του ΔΗΣΥ ανέρχονται στα 854 ευρώ ενώ τα χρέη του αγγίζουν το €1,398,934. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δήλωση για το Πόθεν Έσχες του Προέδρου της Δημοκρατίας Αναλυτικά το Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου: [caption id="attachment_185654" align="alignnone" width="550"] Οι καταθέσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου στα τραπεζικά ιδρύματα δεν ξεπερνούν τα 854 ευρώ.[/caption] [caption id="attachment_185660" align="alignnone" width="550"] Ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ τα χρέη του προέδρου του ΔΗΣΥ.[/caption] Αναφορικά με την αξία της ακίνητης περιουσίας του κ. Νεοφύτου αυτή ανέρχεται πάνω από τα 7 εκατομμύρια ευρώ.   Επιπλέον, ο ίδιος, εμφανίζεται να κατέχει ασφαλιστικά συμβόλαια ύψους 64, 407 ευρώ και ένα όχημα αξίας 15 χιλιάδων.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top