Περιουσιακά στοιχεία Αβέρωφ Νεοφύτου: Καταχρεωμένος και με 854 ευρώ καταθέσεις στις τράπεζες - ΕΓΓΡΑΦΑ

Περιουσιακά στοιχεία Αβέρωφ Νεοφύτου: Καταχρεωμένος και με 854 ευρώ καταθέσεις στις τράπεζες - ΕΓΓΡΑΦΑ

Το πόθεν έσχες των κρατικών αξιωματούχων είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας (4/9) συμπεριλαμβανομένου όλων των βουλευτών και πολιτικών αρχηγών.

Επιμέλεια: Tάσος Χριστοδούλου Αναφορικά με τα περιουσιακά στοιχεία του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, όπως αυτά δημοσιοποιήθηκαν, ξεχωρίζουν οι ελάχιστες καταθέσεις που διατηρεί σε τραπεζικά ιδρύματα σε αντιδιαστολή με τα μεγάλα του χρέη, καθώς επίσης και η πολλών εκατομμυρίων ακίνητη του περιουσία. Συγκεκριμένα, οι καταθέσεις του προέδρου του ΔΗΣΥ ανέρχονται στα 854 ευρώ ενώ τα χρέη του αγγίζουν το €1,398,934. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δήλωση για το Πόθεν Έσχες του Προέδρου της Δημοκρατίας Αναλυτικά το Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου: [caption id="attachment_185654" align="alignnone" width="550"] Οι καταθέσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου στα τραπεζικά ιδρύματα δεν ξεπερνούν τα 854 ευρώ.[/caption] [caption id="attachment_185660" align="alignnone" width="550"] Ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ τα χρέη του προέδρου του ΔΗΣΥ.[/caption] Αναφορικά με την αξία της ακίνητης περιουσίας του κ. Νεοφύτου αυτή ανέρχεται πάνω από τα 7 εκατομμύρια ευρώ.   Επιπλέον, ο ίδιος, εμφανίζεται να κατέχει ασφαλιστικά συμβόλαια ύψους 64, 407 ευρώ και ένα όχημα αξίας 15 χιλιάδων.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE