ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΟΣΕΛ: 15 μήνες με αναστολή τριών ετών επιβλήθηκε σε Ιορδάνη Ιορδάνους και Κυριάκο Κυριάκου

ΟΣΕΛ: 15 μήνες με αναστολή τριών ετών επιβλήθηκε σε Ιορδάνη Ιορδάνους και Κυριάκο Κυριάκου

Στην δικάσιμο που ήταν ορισμένη για Πέμπτη 7/9, η δικαστής Μαριλένα Μηλιώτου γνωστοποίησε την απόφασή της μετά και από την παραδοχή των κατηγορούμενων, Ιορδάνη Ιορδάνους και Κυριάκου Κυριάκου, πρόεδρο κι αντιπρόεδρο του ΟΣΕΛ, αντίστοιχα. 

Στους δύο άντρες, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ως προς τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν. Στον Ιορδάνη Ιορδάνους και στον Κυριάκο Κυριάκου, επιβλήθηκε η ποινή των 15 μηνών με αναστολή τριών ετών. Θυμίζουμε ότι οι, Κυριάκος και Ιορδάνης, παραδέχθηκαν ενοχή στις 142 από τις 148 κατηγορίες που αντιμετώπιζαν. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΟΣΕΛ, Ιορδάνης Ιορδάνους και Κυριάκος Κυριάκου, αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης παραδέχθηκαν ενοχή στις 142 κατηγορίες από τις 148 που αντιμετώπιζαν. Ανάμεσα σ’ αυτές που παραδέχθηκαν ενοχή είναι και η 145η που κάνει λόγο περί απόπειρας εξασφάλισης χρημάτων δια ψευδών παραστάσεων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΣΕΛ: Δίκη απρόβλεπτων καταστάσεων – Στις 4 Σεπτεμβρίου ακούν την ποινή τους Ιορδάνους και Κυριάκου ΟΣΕΛ: Αντιμέτωποι με φυλάκιση Ιορδάνους και Κυριάκου– Πήγαν να αποσπάσουν 77.556 ευρώ από την Δημοκρατία με πλαστά τιμολόγια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Συγκεκριμένα, Ιορδάνους και Κυριάκου παραδέχθηκαν ότι τον Σεπτέμβριο του 2011 «δια ψευδών παραστάσεων αποπειράθηκαν να εξασφαλίσουν από την Κυπριακή Δημοκρατία το χρηματικό ποσό των 77.556 ευρώ χρησιμοποιώντας πλαστά τιμολόγια». Μάλιστα, σύμφωνα με την εν λόγω κατηγορία, «ψευδώς αιτήθηκαν από την Κυπριακή Δημοκρατία το πιο πάνω ποσό ως περαιτέρω αποζημίωση λόγω των υπηρεσιών της εταιρείας τους ΟΣΕΛ». Το ThemaOnline είχε αποκαλύψει πολλές περιπτώσεις που σχετίζονται με τις πιο πάνω κατηγορίες. Διαβάστε τα αποκαλυπτικά μας δημοσιεύματα ΕΔΩ: Επαρχιακό Λευκωσίας: Αναστάληκε ποινική δίωξη για ένα… «υ»! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ για ΟΣΕΛ: Άσοι στα κόλπα και στις πατέντες ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Έγιναν μεγαλομέτοχοι στον ΟΣΕΛ με… κόλπο γκρόσο! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: 7.153,70 το μηνιαίο κόστος της συζύγου του Ιορδάνους στον ΟΣΕΛ! Τ. Μιχαηλίδης για ΟΣΕΛ: «Μας απέλυσαν γιατί καταγγείλαμε ατασθαλίες και διασπάθιση δημοσίου χρήματος» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Τ. Μιχαηλίδης: «Έτσι γινόταν η κομπίνα με τα καύσιμα στον ΟΣΕΛ»!      

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top