LIFESTYLE

Κυπριακό περιοδικό βάζει στην θέση τους Καραντώνη και Βασιλική «Πρωταγωνιστούν στον πόλεμο αλλά…»

Κυπριακό περιοδικό βάζει στην θέση τους Καραντώνη και Βασιλική «Πρωταγωνιστούν στον πόλεμο αλλά…»

Ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες δημιουργήθηκε μια άνευ προηγουμένου κόντρα, στην οποία μάλλον δεν φέρουν την κύρια ευθύνη οι ίδιες.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιάστριες, η Άντρη Καραντώνη και η Βασιλική Χατζηαδάμου, ήρθαν σε δημόσια σύγκρουση, μετά και την ανάληψη καθηκόντων της πρώτης στην παρουσίαση της εκπομπής που μέχρι πρότινος παρουσίαζε η δεύτερη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Στα μαχαίρια» Χατζηαδάμου – Καραντώνη! Οι ατάκες φωτιά της Άντρης που προκάλεσαν το δημόσιο ξέσπασμα της Βασιλικής! – VIDEO Το περιοδικό Tv Capuccino, παρουσιάζει τις δύο γυναίκες στην στήλη τα πρόσωπα της εβδομάδας, αλλάζοντας για ευνόητους λόγους τον τίτλο γράφοντας «ο καυγάς της εβδομάδας» λόγω της κόντρας που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους τις τελευταίες μέρες. Στο άρθρο του περιοδικού αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Καλωσορίσατε στην σφαίρα της παράνοιας! Δύο τηλεπερσόνες ανταλλάσσουν πυρά (και δακρύβρεχτους μονολόγους) μέσω εντύπων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης (με το γάντι και το επίπεδο … άθικτο!), την ώρα που οι… απέξω του χορού πολλά τραγούδια ξέρουν». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Βασιλική ξεσπά για πρώτη φορά – Το δημοσίευμα για την Παραδοσιακή Βραδιά και τους συνεργάτες της που την λύπησε… Ενώ ο δημοσιογράφος που επιμελείται την στήλη συνεχίζει, «Η “Παραδοσιακή διαμάχη”, όμως ανάμεσά στην Βασιλική Χατζηαδάμου και την Άντρη Καραντώνη που την αντικατέστησε στο δημοφιλές πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ, που όλο και αναζωπυρώνεται με τις εκατέρωθεν δηλώσεις, ουδεμία σχέση έχει – επί της ουσίας- με τις δύο κυρίες. Διότι πρωταγωνιστούν μεν στον πόλεμο, αλλά άλλοι είναι που… σήκωσαν τα λάβαρα και βροντοφώναξαν «charge», κάνοντας την «βραδιά» όπως αυτή του Αγίου Βαρθολομαίου». Ενώ καταλήγει λέγοντας, «κι επειδή στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης η αλήθεια σπανίως αφήνεται να λάμψει, ας πούμε απλώς το εξής: οι εξ ακοής μαρτυρίες ωχριούν μπροστά στην ίδια γνώση κι ας πρόκειται, στην συγκεκριμένη περίπτωση, για λαϊκό δικαστήριο. Ο νοών νοείτο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top