Πιστεύουν στην “ανατροπή” για Σωφρόνη…

Πιστεύουν στην “ανατροπή” για Σωφρόνη…

Τις προσεχείς μέρες θα συνέλθει το Εφετείο για να εξετάσει την προσφυγή του Απόλλωνα. Κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή, για αποκλεισμό του Σωφρόνη Αυγουστή για δυο αγωνιστικές από τον πάγκο της ομάδας.

Όπως γράψαμε πριν πέντε μέρες (EΔΩ)έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ήταν “ξεχειλωμένο” το κατηγορητήριο με το οποίο παραπέμφθηκε ο Αυγουστή στον αθλητικό δικαστή.

Σε περίπτωση που “πέσει” η ποινή του δικαστή ενώπιον του Εφετείου, τότε ο 40χρονος κόουτς θα έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE