Στο μαιευτήριο η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στο μαιευτήριο η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στο νοσοκομείο “Μητέρα και Παιδί” μεταφέρθηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, γύρω στις 7 το πρωί του Σαββάτου (7/10) και από στιγμή σε στιγμή η οικογένεια Εφραίμ θα καλωσορίσει το νέο της μέλος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού που εργάζεται η γνωστή παρουσιάστρια, alphanews.live, το Σάββατο είναι η τελευταία μέρα όπου αναμένεται να “φτάσει ο πελαργός” στην οικογένεια της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ και έτσι το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε το μαιευτήριο, αναμένοντας την “άφιξη” της κορούλας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE