Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό - Ραντεβού Γκουτέρες με τους δύο ηγέτες
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, θα βρίσκεται στην Κύπρο για επαφές, από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου.

Στην Ομόνοια, γίνεται ανασύνταξη δυνάμεων αυτό το διάστημα με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Ερμή.
Τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα μετράει το «τριφύλλι» και μάλιστα από τις νεοφώτιστες ομάδες (Πάφο, Αλκή, Ολυμπιακό). Πλέον, με 7 βαθμούς στα… σκουπίδια, επιβάλλεται να αποδείξει από το επόμενο κι όλας παιχνίδι, από τι πραγματικά είναι φτιαγμένη αν θέλει να πρωταγωνιστήσει.
Η διακοπή μόνο ευεργετική μπορεί να είναι για τους «πράσινους», με τον Πάμπο Χριστοδούλου και το τεχνικό του επιτελείο, να τα έχουν δώσει… όλα στις προπονήσεις, αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» το κάθε λάθος που γινόταν στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν στα επόμενα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




