ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ για αποχαρακτηρισμό εκκλησιαστικής γης στην Γεροσκήπου: «Δεν σημαίνει και αυτόματα ότι μπορεί να τύχει ανάπτυξης»

ΔΗΣΥ για αποχαρακτηρισμό εκκλησιαστικής γης στην Γεροσκήπου: «Δεν σημαίνει και αυτόματα ότι μπορεί να τύχει ανάπτυξης»

ong>Θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες του Νόμου  για το τεμάχιο – επένδυση στην Πάφο αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ. Συγκεκριμένα ο Δημοκρατικός Συναγερμός σημειώνει: «Ο αποχαρακτηρισμός ενός ακινήτου από τον «Πίνακα Β» (που αφορά αρχαιότητες) δεν σημαίνει και αυτόματα ότι μπορεί να τύχει ανάπτυξης. Ως προς την πρόσφατη περίπτωση, η οποία απασχολεί την κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες, ο Δημοκρατικός Συναγερμός σημειώνει ότι το επίμαχο τεμάχιο έτυχε αποχαρακτηρισμού από τον «Πίνακα Β» μετά από Γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα. Και ορθώς η Κυβέρνηση ακολούθησε την Γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα. Ανεξάρτητα όμως ότι το συγκεκριμένο τεμάχιο έτυχε αποχαρακτηρισμού, δεν σημαίνει ότι το Τμήμα Αρχαιοτήτων δεν θα έχει άποψη στη διαδικασία εξέτασης του αιτήματος για ανάπτυξη». Υπενθυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε πολιτικός σάλος με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για τον χειρισμό της υπόθεσης και εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Αρχιεπισκόπου ο οποίος θέλει να κτίσει πολυτελές ξενοδοχείο στο εν λόγω τεμάχιο. ong>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλουν να χτίσουν 14όροφο ξενοδοχείο σε γη της εκκλησίας και δεν τους αφήνουν- Έξω φρενών ο Αρχιεπίσκοπος «Θα πάρω ένα τρακτέρ και θα τα ξηλώσω όλα»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top