ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΜΑΔ: Διορίζει ποινικό ανακριτή ο Κώστας Κληρίδης

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΜΑΔ: Διορίζει ποινικό ανακριτή ο Κώστας Κληρίδης

Ποινικό ανακριτή για τις καταγγελίες περί διαφθοράς στο Κλιμάκιο Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, διορίζει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του ΚΥΠΕ, που δημοσιοποιήθηκαν γύρω στις 15:00 (10/10). Οι πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ακόμη ότι ο διορισμός ποινικού ανακριτή από τον Κώστα Κληρίδη γίνεται κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου. Την υπόθεση, καθώς και τη σχετική διεξαγωγή διοικητικής έρευνας, ανέδειξε το ThemaOnline από τις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ επανήλθε με νεότερα δημοσιεύματα στις 29 και 30 του ίδιου μήνα. Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου αποκαλύψαμε σημεία από την κατάθεση που έδωσε το πρώην μέλος του Κλιμακίου που είχε προβεί σε καταγγελίες πριν από την μετάθεσή του. Εδώ να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός που κατάγγελλε διαφθορά στο σώμα είχε ενημερώσει για όλα τα τεκταινόμενα τη Νομική Υπηρεσία από τις 29/09. Το ThemaOnlineείχε αποκαλύψει την επιστολή του προς τον Γενικό Εισαγγελέα στις 30 Σεπτεμβρίου. Το εν λόγω στέλεχος είχε γνωστοποιήσει τους ισχυρισμούς του από τον περασμένο Αύγουστο, καταθέτοντας στοιχεία στο πλαίσιο διοικητικής έρευνας, αλλά και ενημερώνοντας τον διοικητή του στην ΜΜΑΔ. Η μετάθεσή του ίδιου από το Κλιμάκιο, καθώς και δυο άλλων συναδέλφων του, ακολούθησε και συγκεκριμένα έγινε στις 27 του περασμένου μήνα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΟΥ THEMAONLINE ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:  ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΜΑΔ: Τον εμπλέκουν σε σχεδιαζόμενο φόνο, αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά – «Αύριο στο Αρχηγείο Αστυνομίας» ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΜΑΔ: Ο καταγγέλλων αστυνομικός κάνει λόγο ακόμα και για σχεδιαζόμενο φόνο – «Εκόψαμεν τους, επηέναν να παίξουν τον …» – ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ THEMAONLINE: «Εντολή Αρχηγού για επέκταση έρευνας – Μηδενική ανοχή» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Άνω κάτω κλιμάκιο της ΜΜΑΔ – Τρεις μεταθέσεις στελεχών – Διερευνάται πληροφορία σε βάρος τέταρτου για ναρκωτικά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΜΜΑΔίτης φέρεται να ενεπλάκη σε υπόθεση ναρκωτικών – Στο αεροδρόμιο με υπηρεσιακό όχημα ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΦΩΤΙΑ: Αστυνομικός υποστηρίζει ότι μετατέθηκε επειδή κατήγγειλε διαφθορά στο σώμα – Στοιχεία στον Γ. Εισαγγελέα – Απειλήθηκε η ζωή του – ΕΓΓΡΑΦΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top