ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορείται ότι πήγε να κλέψει μετασχηματιστή και κατέληξε στην εντατική– Επέζησε και τώρα δικάζεται – «Εν με παρετάτε…»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορείται ότι πήγε να κλέψει μετασχηματιστή και κατέληξε στην εντατική– Επέζησε και τώρα δικάζεται – «Εν με παρετάτε…»

Αναβολή για τις 6 Δεκεμβρίου πήρε η υπόθεση που αφορά απόπειρα κλοπής μετασχηματιστή της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δεν παρευρέθηκε στη δικαστική διαδικασία της Τετάρτης (11/10) κι έτσι ο τελευταίος ζήτησε αναβολή. Η δικαστής αποδέχθηκε το αίτημα και όρισε την επόμενη δικάσιμο για τις 6 Νοεμβρίου ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν θα αποδεχθεί άλλη αναβολή. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης όπως είχαν παρουσιαστεί από την Αστυνομία πριν οδηγηθεί ο κατηγορούμενος ενώπιον της δικαιοσύνης, παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ο Δ.Δ. που κατάγεται από ημιορεινό χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, φέρεται να αποπειράθηκε να κλέψει (08/06/2015) μετασχηματιστή από πάσαλο της ΑΗΚ που βρίσκεται στην περιοχή του Άι Γιάννη (Μαλούντα). Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, ενώ προσπαθούσε να αποκόψει τον μετασχηματιστή, υπέστη ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα να πέσει από την σκάλα που χρησιμοποίησε για να ανέβει στον πάσσαλο και να υποστεί και κάταγμα πλευρών. Το πώς επέζησε ένας Θεός ξέρει, αφού επιβίωσε παρά την ηλεκτροπληξία, αλλά και την πτώση από ύψος. Ως συνέπεια τούτου, εισήχθη στην Εντατική Μονάδα του Καρδιολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση κατέληξαν στον Δ.Δ. και αφού πρώτα εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψής του μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Κατά τη σύλληψή του είχε ανακριθεί προφορικά κι όταν του επεστήθη η προσοχή του στο νόμο, απάντησε: «Εν με παρετάτε λέω εγώ». Επίσης, μόλις είδε τον αστυνομικό, φώναζε «ποιος τον άφησεν τούτον να μπει μέσα, φκάλτε τον έξω». Επιπλέον, σύμφωνα με τις θέσεις της Αστυνομίας, είχε αρνηθεί να συνεργαστεί, ενώ όταν του είχε δοθεί έντυπο στο οποίο αναφέρονταν τα δικαιώματά τους ως κρατούμενος, αρνήθηκε να το παραλάβει. Όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι βρέθηκε ένα ψαλίδι στα καλώδια, στο σημείο όπου φερόταν να τραυματίστηκε, είπε: «έσιει τρεις μέρες, τωρά εννά με ρωτήσετε;».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top