H παράκληση της οικογένεια της 4χρονης Μαρί: «Κατεβάστε τις φωτογραφίες του μωρού μας…δώστε της λίγο χρόνο»

H παράκληση της οικογένεια της 4χρονης Μαρί: «Κατεβάστε τις φωτογραφίες του μωρού μας…δώστε της λίγο χρόνο»

Η μητέρα της Μαρί – Ελένης και άλλοι συγγενείς της είχαν μεταβεί τη Δευτέρα στη Νορβηγία μετά την πληροφόρηση που έλαβε η μητέρα από την αστυνομία της χώρας πως ο πατέρας παραδόθηκε και συνελήφθη από τις νορβηγικές αρχές στις οποίες και παρέδωσε το παιδί. Σύντομα θα επιστρέψει πίσω στο σπίτι της και μέσα από τη σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook ανέβηκε μια συγκινητική ανάρτηση με μια παράκληση.

  Όπως αναφέρεται το κοριτσάκι θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να κλείσουν οι πληγές στην παιδική της ψυχούλα μετά τις 165 μέρες μακριά από το σπίτι της και τους δικούς της ανθρώπους. Γίνεται παράκληση όπως κατεβούν οι φωτογραφίες της μικρής δίνοντας μάλιστα την υπόσχεση ότι όλοι όσοι ενδιαφέρονται θα μαθαίνουν νέα της 4χρονης Μαρί που η απαγωγή και η περιπέτεια της όλο αυτό το διάστημα συγκίνησε όλη την Κύπρο. Βέβαια δεν παρέλειψαν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που όλους αυτούς τους μήνες στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας δίνοντας τους δύναμη για τον αγώνα που έδιναν Διαβάστε την ανάρτηση  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.