LIFESTYLE

Η αφιέρωση της Κύπριας τραγουδίστριας στον 22χρονο Μάριο που «έσβησε» στην άσφαλτο - VIDEO

Η αφιέρωση της Κύπριας τραγουδίστριας στον 22χρονο Μάριο που «έσβησε» στην άσφαλτο - VIDEO

 «Γιατί; Γιατί; Γιατί Μάριε μουυυ; Στην Γειτονιά των Αγγέλων πήγες γιατί ήσουν ένας άγγελος όμορφε μου, ήσουν ξεχωριστός για όλους εμάς!!» γράφει με απόγνωση και βαθιά θλίψη η καλή του φίλη στα social media.

Ο λόγος για την Αντωνία Στυλιανού, η οποία εξέφρασε την πίκρα της για τον άδικο χαμό του φίλου της, Μάριου Νικολάου, του 22χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής 15/10. "Νομίζω είναι ένα κακό όνειρο και θα ξυπνήσω και θα σε δω ξανά....Ήσουν το παιδί που όσες δυσκολίες και στεναχώριες είχε ο καθένας από εμάς ήσουν εκείνος που μας έκανε να χαμογελάμε ξανά και ξανά και ποτέ δεν σου άρεσε να βλέπεις κανένα λυπημένο Μάριε μου καλέ μουυυ!! Πάντα να τρέχεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους και να τους χαρίζεις όμορφες στιγμές με πολλά Χαμόγελα και Αστεία!
Πρίν 5μέρες μου έστειλες μήνυμα να ερχόσουν να με δεις που τραγουδάω και μου τόνισες πρώτο τραπέζι πίστα και να με θαυμάσεις μου έλεγες και σου έλεγα α΄στο πάνω μου... Πριν 3 μέρες καθόμασταν μαζί με τον Φανούρη και την Μανουλα σου και γελούσαμε όλοι μαζί , πίναμε καφέ και περνούσαμε όμορφα!!! Τωρα τι????????????????????? Δεν έχω λόγια...... Μια Μεγάλη θέση στον Παράδεισο ΓΙΑ έναν πανέμορφο ΆΓΓΕΛΟ!!!!!!" Σχετικό άρθρο: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Η μάμα κλαίει συνέχεια… Σε πήρε τηλέφωνο και της είπες έρχομαι σε λίγο» – Συγκλονίζει ξανά η αδελφή του Μάριου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Το τραγούδι που του αφιέρωσε: Η τελευταία ανάρτηση της Κύπριας τραγουδίστριας συνοδευόταν από φωτογραφίες από νυχτερινή τους έξοδο: Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της αδελφής του 22χρονου Μάριου: «Γιατί να πάθουμε έτσι πράμα σπίτι μας…» ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το κράνος δεν κατάφερε να σώσει τη ζωή του 22χρονου Μάριου – Χτύπησε πιθανόν στα σιδερένια κιγκλιδώματα Ξέσπασμα Κύπριου Δημοσιογράφου για το νέο θανατηφόρο στη Λεμεσό – «Άλλη μια μάνα να κλαίει, άλλη μια οικογένεια στα μαύρα, άλλο ένα ρεπορτάζ για μας»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα Άμυνας, εξέφρασε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο φυλάκιο «Κομμόροτσος», στην Κοκκινοτριμιθιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top