Τα 43α του γενέθλια γιόρτασε στα μπουζούκια της Αθήνας ο σύντροφος της ταλαντούχας Κύπριας! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα 43α του γενέθλια γιόρτασε στα μπουζούκια της Αθήνας ο σύντροφος της ταλαντούχας Κύπριας! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην παρέα τους στον Κωνσταντίνο Αργυρό δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται και η κουμπάρα τους, πρώτο όνομα στις αθηναϊκές πίστες.

"Χρόνια πολλά αγάπη μου" έγραψε η Έφη Παπαϊωάννου στο insta stories της που ανέβασε από την βραδινή τους έξοδο το βράδυ του Σαββάτου, 14 Οκτωβρίου στο νυχτερινό μαγαζί "Fantasia". Ο σύντροφός της, και πατέρας του γιου της, Μαξιμιλιανός Τρίγκας έκλεισε τα 43 του χρόνια και η αγαπημένη του φρόντισε να τα περάσει όσο πιο όμορφα γινόταν. Μια τούρτα έφτασε στο τραπέζι τους με τον αριθμό 43 στα κεράκια, κάτι που ο εορτάζων όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν γνώριζε και θα λέγαμε ότι ίσως τον έπιασαν εξ απροόπτου. Στην παρέα τους και η νονά του γιου τους, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία έχει μια αδελφική σχέση με την Έφη Παπαιωάννου, η οποία μετρά χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE