Ο κύβος ερρίφθη - Το Δικαστήριο ανακοίνωσε την ποινή στον πρώην βουλευτή Αντρέα Θεμιστοκλέους για το... ράλλυ στους κυπριακούς δρόμους

Ο κύβος ερρίφθη - Το Δικαστήριο ανακοίνωσε την ποινή  στον πρώην βουλευτή Αντρέα Θεμιστοκλέους για το... ράλλυ στους κυπριακούς δρόμους

Την ποινή του ανακοίνωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στον πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Θεμιστοκλέους τον οποίο έκρινε ένοχο για τροχαίες παραβάσεις.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον Ανδρέα Θεμιστοκλέους χρηματικά πρόστιμα και στέρηση άδειας οδήγησς για έξι μήνες. Συγκεκριμένα για την 2η κατηγορία το δικαστήριο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ, για την τέταρτη κατηγορία χρηματικό πρόστιμο 1300 ευρώ και για την Πέμπτη κατηγορία 1500 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Αξίζει να σημειωθεί πως στον κύριο Θεμιστοκλέους επιβλήθηκαν και βαθμοί ποινής ανάλογοι των αδικημάτων. Επίσης του επιβλήθηκε στέρηση άδειας οδήγησης για 5 μήνες σε μια κατηγορία και έξι μήνες σε άλλη. Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πρώην βουλευτή σε 2 κατηγορίες για τροχαίες παραβάσεις καθώς επίσης και σε μια που αφορούσε το αδίκημα της παραβίασης άσπρης συνεχούς γραμμής.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE