ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έδειξε ότι δεν την φοβίζουν τα ντέρμπι…

Έδειξε ότι δεν την φοβίζουν τα ντέρμπι…

> style="text-align: justify"> >

Η Ανόρθωση για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν αφήνει δύο βαθμούς στην έδρα της. Η πρώτη ήταν κόντρα στον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και η άλλη ήταν απέναντι στην Πάφο για την 9η αγωνιστική.

Στο στρατόπεδο της «Κυρίας» μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι κόντρα στην Πάφο (το άξιζαν βάσει ευκαιριών), όμως το γεγονός αυτό δεν ρίχνει την ψυχολογία της ομάδας η οποία έχει γυρίσει σελίδα και άρχισε να επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι που δεν είναι άλλο από το ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι μετά τους χαμένους βαθμούς κόντρα στο συγκρότημα του Λούκα Έλσνερ θα μεταβεί στην πρωτεύουσα με πρώτιστο στόχο φυσικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα επιτρέψουν της Ανόρθωσης να επιστρέψει πίσω στα νικηφόρα αποτελέσματα κι αν την ευνοήσουν και τα αποτελέσματα να ανέβει και πάλι μόνη στην κορυφή.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top