LIFESTYLE

Γέννησε η κουμπάρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γέννησε η κουμπάρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ζευγάρι που πάντρεψε την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Γιώργο Εφραίμ, την 1η Νεομβρίου έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

H κουμπάρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Φιλιώ Τριλλίδου και ο σύζυγός της Μιχάλη Ιωνά, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού έφεραν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Το λαμπερό ζεύγος κρατά στα χέρια του ένα υγιέστατο αγόρι. Ο περήφανος μπαμπάς, Μιχάλης Ιωνάς, πλημμυρισμένος από ευτυχία γνωστοποίησε το γεγονός  με μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook. "Η καλύτερη μεταφορά της ζωής μας. Καλωσόρισες αγόρι μου". Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγες βδομάδες πριν τους κουμπάρους τους, Αριστοτέλους - Εφραίμ. Ωστόσο έφεραν στον κόσμο τον γιο τους σχεδόν ένα μήνα μετά τον ερχομό της Μελίνας. Τις δύο γυναίκες εκτός από την κουμπαριά τις ενώνουν τα δύο τους παιδιά και οι πολύ καλή φιλία των συζύγων τους. Δείτε την ανάρτηση του Μιχάλη Ιωνά, κουμπάρου και manager του Γιώργου Εφραίμ. Εμείς ευχόμαστε από καρδιάς να τους ζήσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top