ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Έβαλε σχοινί στον λαιμό του 15χρονου γιου της γυναίκας του για να τον πνίξει – «Τραύλιζε, με κομμένη την ανάσα»

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Έβαλε σχοινί στον λαιμό του 15χρονου γιου της γυναίκας του για να τον πνίξει – «Τραύλιζε, με κομμένη την ανάσα»

Το κουβάρι μιας σοβαρής υπόθεσης που προκάλεσε συγκλονισμό ανά το Παγκύπριο, άρχισε να ξετυλίγεται την Δευτέρα (06/11) στο Κακουργιοδικείο Πάφου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 40χρονος επιχείρησε να πνίξει τον 15χρονο γιο της γυναίκας του με σχοινί τον Ιούλιο του 2017 στην Πάφο. Τη Δευτέρα (06/11), λοιπόν, κατέθεσε ο ανήλικος (στην μητρική του γλώσσα, την αραβική). Εξεταζόταν για χρονικό διάστημα περίπου δυο ωρών, ενώ στην δικαστική αίθουσα χρησιμοποιήθηκε και ειδικό παραβάν για να μην έχει οπτική επαφή ο 15χρονος με τον κατηγορούμενο πατριό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νάνου («Πολίτης») Κατέθεσε, επίσης, η αδερφή του, αλλά και ιδιοκτήτης καταστήματος στην Κάτω Πάφο. Ο 40χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος φέρεται να είχε έντονη λογομαχία με τον ανήλικο σε χωράφι δίπλα από το σπίτι τους και εν συνεχεία να πέρασε σχοινί στον λαιμό του για να τον πνίξει. Τον ανήλικο είχε εντοπίσει ιδιοκτήτης κέντρου αναψυχής λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 6ης Ιουλίου, όταν συνάδελφοί του τον ενημέρωσαν ότι ένα νεαρό πρόσωπο βρισκόταν σε κακή κατάσταση έξω από το εστιατόριο. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο τελευταίος, όταν ρώτησε τον 15χρονο τι είχε συμβεί, του απάντησε είχε φύγει από το σπίτι, είχε πάει στο περίπτερο και όταν επέστρεψε ο πατριός του του επιτέθηκε. Κατέθεσε ακόμη ότι ο λαιμός του 15χρονου ήταν κόκκινος, είχε εκδορές και κηλίδες αίματος. Περιγράφοντας την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού, είπε ότι ήταν πανικόβλητο με κομμένη ανάσα και τραύλιζε. Ο 40χρονος δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, προβάλλοντας τη θέση ότι τα γεγονότα δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που καταγγέλθηκαν. Αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας φόνου, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινής επίθεσης και απειλής. Ο 40χρονος μετά το τέλος της δικάσιμου, οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές, όπου θα κρατείται ως υπόδικος, μέχρι το πέρας της δίκης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top