ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Διευκρινήσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη διαδικασία - «Κατανοούμε τις οποιεσδήποτε αντιδράσεις»

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Διευκρινήσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη διαδικασία - «Κατανοούμε τις οποιεσδήποτε αντιδράσεις»

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε την Τετάρτη 8/11, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, όπου προβαίνει σε σχετικές διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης νέων μελών στην αστυνομική δύναμη. 

Αρχικά, στην ανακοίνωση του Υπουργείου, επισημαίνεται ότι, «αναφορικά με τη διαδικασία πρόσληψης των νέων μελών στην Αστυνομία, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως διευκρινίζει ότι, οι πρόνοιες της νέας νομοθεσίας είναι σαφείς και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο παρέμβασης στις διαδικασίες που ακολουθούνται κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων για πρόσληψη. Εφαρμόστηκε πλήρης αξιοκρατία, καταργήθηκαν για πρώτη φορά οι προσωπικές συνεντεύξεις, γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρεκκλίσεις από τη διαδικασία είτε για οποιεσδήποτε παρεμβάσεις». ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΒΟΥΛΗ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Παραδοχή της «γκάφας» με το όργανο χειρολαβής – Τους εξέταζαν χωρίς να γνωρίζουν την ακριβή απόκλιση Τέλος από πλευράς Υπουργείου υπογραμμίζεται ότι, «κατανοούμε τις οποιεσδήποτε αντιδράσεις αφού είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται το νέο σύστημα προσλήψεων. Θα έχουμε τη δυνατότητα να το αξιολογήσουμε αφού ολοκληρωθεί, όπως αναφέραμε σήμερα και στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, και να συζητήσουμε τυχόν βελτιώσεις που χρειάζεται να γίνουν, όπως αυτές προκύψουν από την έκθεση που θα ετοιμάσει η Αστυνομία επί της διαδικασίας». Υπενθυμίζουμε ότι, την Τρίτη 7/11, ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, μιλώντας στο ThemaOnline, εξέφρασε τις δικές του θέσεις σχετικά με τη διαδικασία, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και τα παράπονα υποψηφίων. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δηλώσεις Ιωνά Νικολάου στο ThemaOnline για εξετάσεις υποψήφιων αστυνομικών – «Αδιάβλητη η διαδικασία – Για πρώτη φορά χωρίς προσωπική συνέντευξη» *Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top