ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ανησυχία του Λέβι που «έσβησε» γρήγορα

Η ανησυχία του Λέβι που «έσβησε» γρήγορα

Μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του «One.co.il» παραχώρησε ο τεχνικός της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι.

Ο τεχνικός της “Κυρίας” μίλησε αρκετά για το ποδόσφαιρο στο Ισραήλ για την Εθνική ομάδα της χώρας του, όμως. Στην συνέντευξη οι συνάδελφοι από την “γειτονική” χώρα δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν τον Λέβι για την παρουσία του στην Ανόρθωση.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως δημιούργησε μία ομάδα από την αρχή και πως μόνο τρεις ποδοσφαιριστές έμειναν από την προηγούμενη χρονιά: «Υπήρχε ανησυχία όμως μετά που ήρθαν στην ομάδα ψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές, διψασμένοι για διάκριση, ήξερα πως θα γινόντουσαν ομάδα και αυτό ευτυχώς συνέβη σχετικά γρήγορα».

Ο Αριέλ Αρούς πάει εξαιρετικά φέτος. Πως βλέπεις την πρόοδο του; “Προπόνησα τον Αριέλ στην Μπέιταρ και στην Νετάνια. Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Δουλεύει σκληρά και έχει έναν προπονητή τερματοφυλάκων που κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί του. Από βδομάδα σε βδομάδα γίνεται καλύτερος και ελπίζω ότι θα συνεχίσει έτσι. Είναι θετικό ότι έχει μπροστά του έμπειρους αμυντικούς. Έχω έναν καλό τερματοφύλακα στην εστία”
 
Πως εξηγείς το γεγονός ότι δεν είσαι υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας; “Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να πάρουν αυτή την απόφαση και ο καθένας έχει την γνώμη του. Αν με θέλουν θα το συζητήσω. Δεν κοιτάζω να γίνω τίτλος στα ΜΜΕ, δεν κάνω καμία καμπάνια δημοσίων σχέσεων. Όλοι ξέρουν το βιογραφικό μου”.
 
Πιστεύεις ότι ίσως στην Κύπρο να σε εκτιμούν περισσότερο απ’ ότι στο Ισραήλ; “Όχι, νιώθω πολύ άνετα και καλά και στο Ισραήλ και στην Κύπρο. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου θα σου πούνε την γνώμη τους αν την ζητήσεις”.
 
Βγάζεις μια σκληρή εικόνα. Θέλεις να την σπάσεις γιατί είναι λανθασμένη ή την κρατάς; “(Γέλια) Πραγματικά δεν θέλω να την χαλάσω, είμαι πολύ αυστηρός και οι απαιτήσεις μου είναι ψηλές. Μερικές φορές είναι δύσκολο για τους παίκτες που ψάχνουν δικαιολογίες”.
 
Ένας άλλος προπονητής που εκτιμάται στην Κύπρο είναι ο Ραν Μπεν Σιμόν. Πες μας λίγα λόγια για την δουλειά του… “Είναι τιμή ένας Ισραηλινός προπονητής να είναι στην Εθνική ομάδα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός γι’ αυτόν. Πήρε μια ομάδα στο τέλος μιας καμπάνιας που δεν είχε πιθανότητες να προκριθεί αλλά έχει την ευκαιρία να την ετοιμάσει για την επόμενη διοργάνωση”.
 
Γιατί δεν επέστρεψες στο Ισραήλ αφού είχες αρκετές ευκαιρίες; “Είμαι σε μια ομάδα που ήμουν και πριν πέντε χρόνια και έχουμε μια εξαιρετική σεζόν. Είναι μια ομάδα με την οποία είμαι πολύ συνδεδεμένος. Είμαι πολύ συνδεδεμένος με τους παίκτες και τον πρόεδρο… Το περιβάλλον της δουλειάς μου είναι πολύ καλό. Είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και ήθελα να χτίσω κάτι εδώ έτσι συνέχισα και δεν επέστρεψα στο Ισραήλ”
 
Έκλεισες τα 51 σου χρόνια. Ποιά είναι η ευχή σου για το άμεσο μέλλον; “Κυρίως υγεία για μένα και την οικογένειά μου. Αυτό είναι τα πάντα… Για το ποδόσφαιρο εύχομαι να συνεχίσω έτσι και να βάζω σε αυτό όλη μου την ενέργεια. Να πάνε τα πράγματα εκεί που τα θέλω”.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top