ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο αμφίβολοι στην «Κυρία» ενόψει Ερμή

Δύο αμφίβολοι στην «Κυρία» ενόψει Ερμή

Η Ανόρθωση ανεβάζει τους ρυθμούς και τις εντάσεις στις προπονήσεις για το επερχόμενο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Ερμή Αραδίππου.

Ο Ισραηλινός τεχνικός εκτός από τα δύο προβλήματα που έχει με τον Καρλίτος και Σισέ, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Ρόνι Λέβι ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για το επερχόμενο ματς με τους «φτεροπόδαρους».

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε κι ο Αρτυματάς, ενώ από αύριο θα ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Σιβού, ο οποίος ήταν με την αποστολή της Εθνικής Νιγηρίας.

Στην «Κυρία» υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν με το ανάλογο πρόσωπο, όπως στα προηγούμενα ματς και θα δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, τα οποία θα διατηρήσουν το σύνολο του Ρόνι Λέβι στην πρώτη θέση (έχοντας ως συγκάτοικο όμως την ΑΕΚ).

Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης είναι στο ζενίθ,  κι αυτό θα το προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν ενόψει του παιχνιδιού με τον Ερμή, έτσι ώστε να πάνε και στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στην 13η αγωνιστική με τις καλύτερες προϋποθέσεις, για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top