ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι σκέψεις του Πάμπου για την ενδεκάδα στο «αιώνιο»

Οι σκέψεις του Πάμπου για την ενδεκάδα στο «αιώνιο»

Ο Πάμπος Χριστοδούλου προετοιμάζει πυρετωδώς την ομάδα του για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Παρασκευή 17/11.

Όλο το τελευταίο διάστημα γίνεται μια έντονη συζήτηση στα ποδοσφαιρικά στέκια που συχνάζουν κυρίως φίλοι της Ομόνοιας, για το πώς θα παρουσιάσει την ομάδα του ο Κύπριος τεχνικός στο ματς με τους «γαλαζοκιτρίνους», με στόχο φυσικά να «χτυπήσει» το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του σίγουρα τον Φαμπρίτσιο (τιμωρημένος), ενώ όσον αφορά τους Παναγή, Εκίθα και Φάνο Κατελάρη, οι τελευταίες προπονήσεις των «τριφυλλοφόρων» θα είναι καθοριστικές για το αν θα προλάβουν να δώσουν το παρόν τους στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Συνεπώς με τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας αρκετές θέσεις στο αρχικό σχήμα της Ομόνοια αποτελούν ερωτηματικό. Μια εξ αυτών που «καίει» ιδιαίτερα να είναι κι αυτή του τερματοφύλακα ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια.

Απ εκεί και πέρα ο τεχνικός της Ομόνοιας ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην μεσοαμυντική του γραμμή και με βάση των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να αγωνιστούν να δούμε και διαφοροποιήσεις στο πλάνο που θα ακολουθηθεί.

Επίσης να σημειώσουμε ότι ο Χριστοφή ο οποίος αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά με την Εθνική Κύπρου «χτυπάει» δυνατά την πόρτα της ενδεκάδας, κι ίσως τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με τον Πάμπο Χριστοδούλου να περιμένει αρκετά από τον ποδοσφαιριστή, για να βοηθήσει το «τριφύλλι» να φτάσει στη νίκη.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» ναι μεν κρατάει επτασφράγιστα τα χαρτιά του, όμως είναι γεγονός ότι ετοιμάζει αλλαγές για το ντέρμπι, έτσι ώστε να παρουσιάσει την ομάδα του ετοιμοπόλεμη για να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει μετά από δύο αγωνιστικές στα θετικά αποτελέσματα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Διαμαρτύρονται σήμερα για την υπόθεση Θανάση - «Ζητούμε… διεκδικούμε… επιμένουμε και απαιτούμε διαφάνεια»

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»



Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν και πάλιν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες, το απόγευμα παρά την κοινότητα Παραμάλι, απειλώντας κατοικίες και άλλα υποστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top