ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα 800 χιλιάρικα του Λαβόρδε και η «κάψα» του κόσμου

Τα 800 χιλιάρικα του Λαβόρδε και η «κάψα» του κόσμου

Πανικός! Αυτή η λέξη αποτυπώνει το τι έγινε χθες (15/11) μετά και την ανάρτηση του Ρικάρδο Λαβόρδε ο οποίος μόνταρε φετινή φωτογραφία της Ανόρθωσης με τον ίδιο να καμαρώνει «φορώντας» την.

Ο Κολομβιανός είναι ένα «hot» όνομα για τον κόσμο της ομάδας. Μπορεί να πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που έφυγε, όμως κανείς οπαδός της Ανόρθωσης δεν τον έχει ξεχάσει. Τα όσα έκανε στα τρία χρόνια που έπαιξε μπάλα στην «Κυρία» δεν διαγράφονται έτσι απλά. Ειδικά από την στιγμή που τα τελευταία χρόνια η Ανόρθωση παρέπαιε.

Τι γίνεται όμως πραγματικά με τον Λαβόρδε; Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος έχει καρφωμένη την Ανόρθωση στην καρδιά του. Και αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που με αναρτήσεις του δείχνει την αγάπη του για την ομάδα. Δεν έκλεισε ποτέ το παράθυρο επιστροφής του στην Κύπρο για την αγαπημένη του ομάδα και χθες έβαλε μπουρλότο στον κόσμο.

Είναι εφικτή όμως η μετακόμιση του Λαβόρδε από το Κράσνονταρ στην Λάρνακα; Ας δούμε τα σημερινά δεδομένα. Ο Λαβόρδε έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της σεζόν με τους Ρώσους και μάλιστα η ομάδα του έχει δικαίωμα να του το ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο. Το γεγονός ότι δεν αποτελεί βασική επιλογή είναι θετικό για την Ανόρθωση. Είναι οικονομικά εφικτό όμως να έρθει;

Περίπου 800 χιλιάρικα…
Αυτή την στιγμή ο Λαβόρδε αμείβεται με 800.000 ευρώ. Ένα ποσό απλησίαστο για οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα. Αν η κάψα του να έρθει πίσω είναι τόσο μεγάλη θα πρέπει και ο ίδιος να κάνει την μεγάλη υπέρβαση και να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του. Η διοίκηση μπορεί να είναι διατεθειμένη να κάνει υπέρβαση και να του δώσει ένα ποσό λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ. Ο ίδιος όμως είναι διατεθειμένος για τεράστια μείωση στις απολαβές του;

Πάντως, όσο το όλο θέμα διαιωνίζεται στην ατμόσφαιρα κάνει τον κόσμο να αισιοδοξεί ότι κάτι μπορεί να γίνει. Για να λέμε και την αλήθεια, τυχόν επιστροφή του Λαβόρδε θα προκαλέσει αναταραχή. Θα ταράξει τα νερά… Ένας παίκτης της δικής του ποιότητας είναι ικανός να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Ο κόσμος θα «ζεσταθεί» πολύ περισσότερο και οι φετινές φιλοδοξίες θα… εκτοξευθούν.

Πόσο απέχει όμως τα «θέλω» όλων στην Ανόρθωση από την πραγματικότητα; Μόνο ο χρόνος θα απαντήσει…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top