ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Megabet Plus: 3.12 η Ομόνοια, 2.44 ο ΑΠΟΕΛ

Megabet Plus: 3.12 η Ομόνοια, 2.44 ο ΑΠΟΕΛ

Επιστροφή στο κυπριακό πρωτάθλημα με το μεγάλο ντέρμπι αιωνίων, μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, που θα γίνει την Παρασκευή στο ΓΣΠ. Στις αποδόσεις της Megabet Plus το ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι για νίκη καθώς το διπλό δίνει 2.44, ενώ ο άσος για νίκη της Ομόνοιας δίνει 3.12. Η ισοπαλία βρίσκεται επίσης στο 3.12.

Η Megabet Plus για άλλη μια φορά προσφέρει στους παίκτες του στοιχήματος αξιόλογες αποδόσεις στο κουπόνι, με πολλές ειδικές επιλογές προκειμένου να πάτε κερδισμένοι στο ταμείο.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο θα είναι πολύ σύντομα και στο διαδίκτυο, οπότε θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων του κυπριακού πρωταθλήματος δεσπόζει των αναμετρήσεων της 12ης αγωνιστικής. 

Είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας που και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Όση βαθμολογική διαφορά και να υπάρχει μεταξύ των δύο αντιπάλων, σε όποια αγωνιστική κατάσταση κι αν βρίσκονται, τα ντέρμπι αιωνίων έχουν πάντα πολύ μεγάλη σημασία για τον κόσμο, και το γόητρο της νίκης είναι τεράστιο.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus το ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι για νίκη καθώς το διπλό δίνει 2.44, ενώ ο άσος για νίκη της Ομόνοιας δίνει 3.12. Η ισοπαλία βρίσκεται επίσης στο 3.12.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις για τα γκολ που θα σημειωθούν, καθώς η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 2.11, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 1.74. Αναφορικά με την απόδοση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top