O Νεϊμάρ ζήτησε από τον Μπερτομέρου να ακυρώσει το deal με Παρί

O Νεϊμάρ ζήτησε από τον Μπερτομέρου να ακυρώσει το deal με Παρί

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα, έφτασε τα 222.000.000 ευρώ όντας η ακριβότερη όλων των εποχών.

Όμως για να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τη «Marca», έπρεπε να γίνουν… μανούβρες από τον πατέρα και μάνατζερ του Βραζιλιάνου, μιας κι ο γιος του δεν επιθυμούσε τελικά να φύγει από την Καταλωνία.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα, τονίζεται ότι ο Νεϊμάρ ζήτησε από τον Ζόζεπ Μαρία Μπερτομέρου να ακυρώσει το deal. Τελικά, ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί κι όλα πια είναι… ιστορία.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE