Μετά από δύο μήνες!

Μετά από δύο μήνες!

Ο Λορέντζο Εμπεσίλιο ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και παίρνει φανέλα βασικού στο αποψινό ντέρμπι με την Ομόνοια.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα, ήταν στο παιχνίδι του Τσιρείο με αντίπαλο τον Άρη στις 22 Σεπτεμβρίου, πριν από δύο περίπου μήνες.

Η τελευταία του συμμετοχή πάντως, καταγράφηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην “Αρένα” στις 21 Οκτωβρίου, όταν είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο (σ.σ. στο 46΄).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE