Χωρίς Πιντσέλι και Κιπιάνι ο Εθνικός κόντρα στην ΑΕΚ!

Χωρίς Πιντσέλι και Κιπιάνι ο Εθνικός κόντρα στην ΑΕΚ!

Μια δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ δίνει σήμερα στην έδρα του ο Εθνικός Άχνας ο οποίος θέλει πόντους για να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Ο νέος προπονητής του Εθνικού, Γκιόργκι Τζιχράτζε αναμένεται να επιλέξει ως σύστημα το 4-4-2 με τον Μπογκατίνοφ να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια. Το αμυντικό κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Νταβόρ και Στόιτσεφ και στο δεξί άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Σικάρσκι, ενώ στο αριστερό ο Φιλίποφ.

Στον άξονα θα κινούνται οι Παπαγεωργίου και Αρέστη, στο δεξί φτερό της μεσαίας γραμής ο Κυπριανού ενώ στο αριστερό ο Ενέσκου. Την δυάδα της κορυφής θα απαρτίζουν οι Χαραλάμπους και Ιλουρίντζε.

Μεγάλες απουσίες για την ομάδα της Άχνας αυτές των Κιπιάνι και Πιντσέλι καθώς είναι δυο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Εθνικού και σήμερα η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE